16
december
2013
|
15:36
Europe/Amsterdam

Audi presenteert innovaties op Consumer Electronics Show Las Vegas

Audi was in 2011 de eerste autofabrikant die deelnam aan de CES in Las Vegas. De aanwezigheid van het merk dit jaar geeft nog eens aan hoe belangrijk de CES ook voor de auto-industrie is. Inmiddels hebben meerdere merken het voorbeeld van Audi gevolgd: dit jaar zijn zes internationale autofabrikanten met een eigen stand vertegenwoordigd.Stadlers presentatie live te volgen via internet                                                           

Op de vooravond van de CES (6 januari) verzorgt Audi topman Rubert Stadler een presentatie waarbij hij alle nieuwe ideeën op het gebied van auto-elektronica toelicht. Belangrijke thema’s zijn nieuwe assistentiesystemen en bedieningsconcepten. Audi is voorloper op dit gebied en dat wordt benadrukt door de introductie  van Audi virtual cockpit en het MMI concept voor 2014. Dit zijn twee ontwikkelingen die de bediening van de auto nog sneller, eenvoudiger en dus ook veiliger maken. Daarnaast presenteert Audi een breed pakket aan innovaties die inspringen op nieuwe elektronicatrends én diverse modellen, waaronder een wereldpremière.

•    ‘Keynote speech’ Rupert Stadler: maandag 6 januari 8.30 uur (lokale tijd), Cosmopoliton Hotel Las Vegas (live te volgen via internet).

•    CES-persconferentie Audi: dinsdag 7 januari 10.00 uur (lokale) tijd, Las Vegas Convention center.