02
juni
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Audi introduceert de sportieve Pro Line S-modellen

De Audi A3 en Audi A3 Sportback zijn met ingang van het nieuwe modeljaar tijdelijk leverbaar in de nieuwe Pro Line S-uitvoering. Dit staat voor een uitbreiding van de standaarduitrusting met de volgende zaken: volautomatische airconditioning, middenarmsteun vóór, metallic-/pareleffect lak, Audi radio DVD-navigatiesysteem, een multifunctioneel sportstuur, telefoonvoorbereiding (in de middenarmsteun), Xenon plus- verlichting en een S line-achterspoiler. Ook S line is inbegrepen. Dit bestaat onder meer uit 17-inch lichtmetalen velgen, een sportonderstel en een extra sportief interieur (zijwangen van de stoelen in leder, zwart als hoofdkleur, aluminium afwerkingsaccenten). De Pro Line S-uitvoering voor de Audi A3 is uitsluitend te bestellen in combinatie met de Ambition-uitvoeringen. De meerprijs bedraagt € 4.345,- inclusief btw en bpm.


De Audi A4 Pro Line S

Ook de Audi A4 (limousine en Avant) is er met ingang van het nieuwe modeljaar in Pro Line S-uitvoering. Deze kenmerkt zich door de volgende standaard items: metallic-/pareleffect lak, Xenon plus verlichting, multifunctioneel sportstuur, diefstalalarm (SCM3), MMI navigatie, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, Audi soundsystem, middenarmsteun vóór, Audi parking system achter, blanke raamlijsten, blanke dakrails (Avant), en een in delen neerklapbare achterbank. Ook hier is S line een wezenlijk onderdeel van de Pro Line S-uitvoering. S line staat bij de Audi A4 voor onder andere 18-inch lichtmetalen velgen, een sportonderstel en een extra sportief interieur (gedeeltelijk met leer beklede, elektrisch vertelbare sportstoelen, stuur, pooknop en vloermatten met zwarte of zilveren stiksels, aluminium afwerkingsaccenten en een overwegend zwarte kleur). De Pro Line S-uitvoering is beschikbaar voor alle Audi A4-modellen (Limousine en Avant) met uitzondering van de 2.0 TDI e (Limousine) en de S4. de meerprijs bedraagt € 5.735,- inclusief btw en bpm.


Nog meer sportiviteit: Audi A5 Pro Line S

De elegante sportiviteit van de Audi A5 Coupé en Cabriolet wint nogmaals aan kracht met de in gelimiteerde oplage verkrijgbare nieuwe Pro Line S-uitvoering. De uitrusting van deze modellen is uitermate omvangrijk met onder andere comfortairconditioning, Xenon plus- verlichting, MMI navigatie, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, diefstalalarm (SCM 3), Audi Sound system, een driespaaks multifunctioneel sportstuur (met leer bekleed), lichtpakket, bagageruimte pakket, Audi Parking System achter en metallic-/pareleffect lak. Bovendien beschikken de Pro Line S-uitvoeringen van de Audi A5 over S line (sportonderstel, 18-inch lichtmetalen velgen, gedeeltelijk met leer beklede sportstoelen met elektrisch verstelbare lendensteunen, afwerkingsdetails in aluminium, pookknop met geperforeerd leer, zwarte of zilveren stiksels voor stuur, pooknop en vloermatten en zwarte hemelbekleding). Ook S line exterieur is standaard. Dat staat voor extra sportief vormgegeven bumpers, dorpellijsten in carrosseriekleur, een grijze diffuser achter en diverse S line-logo’s. De Pro Line S-uitvoering voor de Audi A5 Coupé en Cabriolet is beschikbaar voor alle modellen met uitzondering van de S5 en RS5. De meerprijs bedraagt € 8.375,- (Coupé) of € 8.355,- (Cabriolet), inclusief btw en bpm.


Sportief en representatief: Audi A6 Pro Line S

De Audi A6 Pro Line S bewijst dat representativiteit en sportiviteit perfect samen kunnen gaan. Bij zowel de limousine als de Avant staat de Pro Line S-uitvoering voor een uitbreiding van de standaarduitrusting met Xenon plus-verlichting, MMI navigatie, Audi parking system plus, een multifunctioneel sportstuur, diefstalalarm (SCM3), metallic-pareleffect lak en telefoonvoorbereiding. Ook S line hoort tot het standaardpakket. Dit omvat onder meer 18-inch lichtmetalen velgen, een sportonderstel, gedeeltelijk met l