15
februari
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

Audi A4 Cabriolet Advance: zeer compleet. Standaard Xenon plus, lederen bekleding, navigatie, sound system, metallic lak

De Audi A4 Cabriolet beschikt over een stoffen kap, die net als de auto zelf een bijzonder staaltje hightech is. Openen en sluiten gaat uiteraard elektrisch en pasvorm en (geluids)isolatie zijn zodanig dat de Audi A4 Cabriolet geschikt is voor gebruik in elk seizoen. Daarbij is de kap relatief licht. Zelfs als hij is neergeklapt is er ruim voldoende bagageruimte beschikbaar. In de nieuwe Advance-uitvoeringen van de Audi A4 Cabriolet gaan onder deze kap bovendien uitzonderlijk veel extra’s schuil.

Minimale meerprijs, maximaal aantal extra’s
Elke Audi A4 Cabriolet is vanaf nu leverbaar in de extra complete Advance-uitvoering. De meerprijs hiervoor bedraagt € 2.950,-. Dat staat in geen verhouding tot alle extra’s. Bovenop de toch al complete standaarduitrusting komen namelijk metallic lak, parelnappa lederen bekleding, het Audi parking system, een multifunctioneel stuur en een alarmsysteem. Ook een middenarmsteun vóór, telefoonvoorbereiding, een windschot, Xenon plus verlichting, een geïntegreerd navigatiesysteem en het Audi soundsystem behoren tot de standaarduitvoering van elke Audi A4 Cabriolet Advance. Bij de Audi S4 is daarnaast het indrukwekkende Bose soundsystem inclusief cd-wisselaar in de Advance-uitvoering opgenomen. De Audi A4 Cabriolet Advance is direct leverbaar. De prijzen beginnen bij € 49.875,- voor de A4 Cabriolet 1.8 T Advance.