13
juni
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

Audi A4 2.0 TDI (120 pk) nu leverbaar

De nieuwe Audi 2.0 TDI (88 kW/120 pk) leent zich bij uitstek voor zakelijk gebruik. Vooral ook omdat de auto met zijn A-label perfect past bij een 'groen' wagenparkbeheer. De CO2-uitstoot van de A4 limousine bedraagt namelijk slechts 134 g/km. Dat komt overeen met een verbruik van gemiddeld 5,1 l/100 km.

Zakelijk verantwoorde luxe

Diverse modellen in het Audi-programma zijn leverbaar in een Pro Line Business-uitvoering. Zo ook de nieuwe Audi A4 2.0 TDI. In dat geval wordt de toch al complete standaarduitrusting uitgebreid met onder meer een navigatiesysteem, het Audi soundsystem, een alarmsysteem, een multifunctioneel stuurwiel, telefoonvoorbereiding en een middenarmsteun. Met al deze extra's wordt zakelijk gebruik van de A4 nog comfortabeler. De gunstige meerprijs voor de Pro Line Business-uitvoering (€ 1.195,-) zorgt er bovendien voor dat de fiscale bijtelling beperkt blijft.

Succesvol in de zakelijke markt

De zakelijke markt heeft al overtuigend laten zien zeer gecharmeerd te zijn van de nieuwe Audi A4: inmiddels is het een van de best verkochte auto's in zijn segment. De verwachting is dat de komst van de stijlvolle A4 Avant het succes alleen maar een extra impuls geeft.