14
januari
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Audi A3-reeks uitgebreid met aantal aantrekkelijke uitvoeringen

Allereerst zijn er de Audi A3 1.6 TDI Business Edition en de A3 Sportback 1.6 TDI Business Edition. Deze uitvoeringen zijn standaard voorzien van een volautomatische airconditioning en metallic- of pareleffektlak. De 1,6-liter TDI-motor is zuinig en schoon, wat niet alleen voor het milieu, maar ook financiële voordelen biedt. De A3 1.6 TDI 77kW/105 pk vijfversnellingsbak en S tronic is nu leverbaar in Business Edition met een vanafprijs € 26.620,--. en valt voor het zakelijk gebruik in het lage bijtellingstarief van 20 procent. In totaal beschikt Audi in de A3-modelreeks over maar liefst dertien varianten die in het 20 procent-tarief vallen.


Audi A3 Style en Audi A3 Sportback Style


Nieuw zijn ook de Audi A3 Style en Audi A3 Sportback Style. Deze uitvoeringen zijn gebaseerd op de Audi A3 1.6 Attraction, maar bieden daarnaast zonder meerprijs nog metallic lak, een volautomatische airconditioning, een Audi Concert-radio, 16 inch lichtmetalen wielen en een iPod-aansluiting. De Audi A3 Style is al leverbaar vanaf € 23.990,-- en de A3 Sportback Style staat in de prijslijst vanaf € 24.990,--. Het aantal beschikbare auto’s is gelimiteerd!


Audi A3 Cabriolet Pro Line Business


Het weer roept op dit moment niet direct cabrio-gevoelens op. De Audi A3 Cabriolet Pro Line Business maakt het nu toch echter heel aantrekkelijk om aan een cabriolet te denken. De uitvoering is gebaseerd op een Audi A3 Ambition en is daarnaast voorzien van volautomatische airconditioning, metallic- of pareleffectlak, een middenarmsteun vóór en een hoogwaardig Audi-radio-/DVD-navigatiesysteem. Dit alles voor een prijs van € 2.500,--, waarmee de Audi A3 Cabriolet 1.6 Pro Line Business leverbaar is vanaf € 33.200,--.


Audi A3 Cabriolet S edition


Voor wie het wat sportiever wil, is er de Audi A3 Cabriolet S edition, die is gebaseerd op de Audi A3 Cabriolet Ambition Pro Line Business. De S edition beschikt naast volautomatische airconditioning, metallic- of pareleffectlak, een middenarmsteun vóór en een Audi radio/DVD-navigatiesysteem, tevens over het S line sportpakket, een multifunctioneel met leder bekleed sportstuurwiel dat van onderen is afgevlakt en Xenon plus-verlichting. De meerprijs voor dit alles bedraagt € 4.145,--, waardoor de Audi A3 Cabriolet S edition leverbaar is vanaf € 37.195,--.