07
januari
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Audi A3 Cabriolet nu ook als 1.6 vanaf € 31.050

Het leveringsgamma van de Audi A3 Cabriolet wordt uitgebreid met de 1,6-liter uitvoering met een vermogen van 75 kW/102 pk. Dit model levert prima prestaties in combinatie met een CO2-uitstoot van 167 g/km. Daarmee is de Audi A3 Cabriolet 1.6 goed voor een C-label. Wat dit model des te aantrekkelijker maakt, is zijn scherpe prijsstelling. In Attraction-uitvoering is hij er vanaf € 31.050 (Ambition: € 33.595) en daarmee vormt hij een uniek aanbod in het premiumsegment.



Extra luxe en comfort



De standaarduitrusting van alle Audi A3 Cabriolet-modellen wordt uitgebreid met radio chorus inclusief luidsprekersysteem. Tegelijkertijd wordt de meerprijs van alle infotainment-opties verlaagd. Bovendien wordt de inhoud van het Pro Line-pakket sterk uitgebreid zonder dat de meerprijs ervan wordt verhoogd. De extra items in het Pro Line-pakket zijn mistlampen vóór, zevenspaaks 16-inch lichtmetalen velgen, een windschot, het Audi parking system achter en het lichtpakket. Uiteraard blijven een automatische airconditioning, een met leer bekleed stuur, een middenarmsteun vóór (met opbergvak) en verwarmde buitenspiegels en ruitensproeierkoppen onderdeel van het Pro Line-pakket. De meerprijs voor de Pro Line-uitvoering bedraagt net als voorheen € 3.200.



Meer groene labels



Naast de Audi A3 Cabriolet 1.6 zijn er nog twee open Audi A3-modellen die nu ook een groen energielabel krijgen. Diverse technische wijzigingen hebben er voor gezorgd dat de CO2-uitstoot van de uitvoeringen met de 1.8 TFSI en 2.0 TFS benzinemotor zodanig is gedaald dat ze nu een C-label hebben.

Alle nieuwe Audi A3 Cabriolet-modellen zijn met onmiddellijke ingang bestelbaar.