Leusden,
24
maart
2016
|
09:51
Europe/Amsterdam

Audi 24hr test drive: 24 uur proefrijden om alle Audi A4-innovaties te ervaren

  • Audi A4: boordevol innovatieve details
  • Tot eind mei voordeel op geavanceerde technologiepakketten
  • LED-verlichting en alarm tijdelijk standaard inbegrepen

De nieuwe Audi A4 zit boordevol innovaties. Met de 24hr test drive geeft Audi geïnteresseerden daarom tijdelijk 24 uur de tijd om al die nieuwe, geavanceerde technologieën persoonlijk te ervaren. Bovendien biedt Audi een groot aantal innovaties op de Audi A4 momenteel extra aantrekkelijk aan.

‘Voorsprong door techniek’ is het credo dat aan de basis van alle Audi-modellen staat en de nieuwe Audi A4 vormt de overtreffende trap in die filosofie. Niet alleen levert Audi voor de middenklasser een scala aan nieuwe assistentiesystemen en technologieën, ook het onderlinge samenspel ervan is in de A4 Limousine en A4 Avant verder geperfectioneerd. Om dat te onderstrepen biedt Audi geïnteresseerden de gelegenheid al die mogelijkheden uitgebreid te ervaren tijdens de 24hr test drive, een proefrit van maar liefst 24 uur. Een proefrit bovendien, die tot en met 31 mei naar wens gepland kan worden, bij elke Audi-dealer.

Lentevoordeel op technologie
Audi levert tot en met 31 mei 2016 diverse innovatiepakketten met 50 procent voordeel, om de comfort- en veiligheidsvoordelen ervan te onderstrepen en het gebruik van deze systemen te promoten.

Pakketten die hiervoor in aanmerkingen komen zijn het:

  • Infotainmentpakket*, met MMI navigatie plus, Audi connect, Audi virtual cockpit en een multifunctioneel stuurwiel plus, tijdelijk leverbaar vanaf € 1.121.
  • Assistentiepakket Parking*, met parkeerhulp plus, topview camera’s voor een 360 graden beeld, een achteruitrijcamera en parkeerassistent, nu voor slechts € 945.
  • Assistentiepakket City*, met Audi side assist, Audi pre sense rear, parkeerhulp plus, een achteruitrijcamera, dwarsverkeerassistent achter en uitstapwaarschuwing, voor € 1.043.
  • Assistentiepakket Tour*, met Audi adaptive cruise control met Stop&Go-functie en snelheidsbegrenzer, Audi pre sense front, afslag- en uitwijkassistent, Audi active lane assist, verkeerstekenherkenning, predictive efficiency assist en file assistent, tijdelijk voor slechts € 1.043.
  • Assistentiepakket City en Parking*, gecombineerd tot en met eind mei voor € 1.637.

LED-verlichting en alarm nu ook standaard
Het voordeel op deze pakketten geldt uitsluitend op de Audi A4 Limousine en Avant in combinatie met de Pro Line Spring Advantage-, Pro Line Plus Spring Advantage- of Pro Line S Spring Advantage-uitrusting. Waarmee de Audi A4 momenteel ook LED-verlichting en diefstalarm tot de standaardvoorzieningen mag rekenen.
 

* Een uitleg van de diverse innovatiepakketten van Audi is in de leaflet bij dit bericht bijgesloten.