Leusden,
12
september
2016
|
00:01
Europe/Amsterdam

Audi 10 Day Sale: het voordeel van direct rijden in een nieuwe Audi

  • Tien dagen lang: nieuwe Audi’s met maximaal € 20.400 voordeel
  • Vrijwel alle Audi-modellen beschikbaar
  • Gemak dient de klant: Audi 10 Day Sale-modellen direct te rijden

Op 15 september aanstaande start de Audi 10 Day Sale, een unieke actie voor nieuwe Audi’s met een klantvoordeel tot maximaal € 20.400. Met uitzondering van de Q2, A8, R8 en de RS-uitvoeringen zijn er voor alle modellen van Audi 10 Day Sale-aanbiedingen. Het volledige aanbod is te zien op www.audi.nl/10daysale Naast zeer scherpe prijzen is er nog een groot voordeel: alle 10 Day Sale-auto’s zijn direct te rijden.

Op maandag 12 september start de ‘preview-fase’ van de Audi 10 Day Sale. Op www.audi.nl/10daysale is dan het complete overzicht van extra scherp geprijsde nieuwe Audi-modellen te bekijken. Een Audi A1 is er tijdens de 10 Day Sale bijvoorbeeld al vanaf € 20.382*, een A4 vanaf € 31.215* en een Q5 vanaf € 48.723*. Afhankelijk van het model en de uitvoering kan het totale voordeel oplopen tot ruim € 20.000.

Optimaal gemak voor elke klant
Gemak dient de klant tijdens de Audi 10 Day Sale. Op de site kunnen geïnteresseerden instellen dat ze automatisch een seintje krijgen zodra de Audi 10 Day Sale daadwerkelijk van start gaat. Zo vergeten ze de startdatum van 15 september niet. Vanaf dat moment kunnen potentiële kopers via de Audi 10 Day Sale-site kenbaar maken in welke auto ze geïnteresseerd zijn. Bovendien kunnen ze aangeven bij welke Audi-dealer ze bijvoorbeeld een proefrit willen maken. Deze dealer neemt vervolgens zelf contact op met de geïnteresseerde klant. Ook als de deal eenmaal gesloten is, blijft de klant profiteren van een vlot lopend proces: elke Audi uit de 10 Day Sale is direct te rijden. De Audi 10 Day Sale eindigt op 24 september.

 

* Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW en BPM en exclusief advieskosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor kosten en verkoopinformatie audi.nl.