Leusden,
04
december
2015
|
15:57
Europe/Amsterdam

Amerika en China winnen Audi quattro Cup golftoernooi

  • Jubileumeditie: 25e Audi quattro Cup voor amateurgolfers
  • Teams uit de Verenigde Staten en China winnen finale in Mexico
  • 100.000 deelnemers in meer dan 900 toernooien wereldwijd

De 25e editie van de Audi quattro Cup is beslist. Tijdens de finale van Audi’s internationale amateurgolftoernooi in de Mexicaanse staat Baja California wonnen de teams uit de Verenigde Staten en China de strijd tegen deelnemers uit 53 andere landen. In meer dan 900 voorafgaande nationale kwalificatietoernooien trokken bijna 100.000 deelnemers van over de hele wereld alles uit de kast voor een kans om door te gaan naar de internationale finale.

Na twee spannende ronden van ieder 18 holes op de Cabo del Sol Ocean Course grepen zowel Stan Kim en Will Yu uit de Verenigde Staten (Group Net A) als Haijun Zhang en Chuwei Zhang uit China (Group Net B) de overwinning. Thomas Glas, hoofd sportmarketing bij AUDI AG, reikte de felbegeerde trofeeën uit aan de gelukkige winnaars.

Van tees & greens tot tips & tricks
Naast de tees en greens was er voor de finalisten van de Audi quattro Cup nog een gevarieerd programma met tips en tricks van Hank Haney, de voormalig coach van Tiger Woods, en waren er diverse demonstraties.

De Audi quattro Cup werd geïnitieerd in 1991. Aan de toernooien, georganiseerd door regionale Audi-dealers, namen de afgelopen 25 jaar meer dan een miljoen amateurgolfers deel.