29
juni
2007
|
00:00
Europe/Amsterdam

Ace Concept voor herhaling vatbaar

Direct na afloop van de succesvol verlopen Ordina Open vond er een bijzondere ceremonie plaats. Hierbij 'serveerde' Jan-Jacob van Donselaar (directeur Audi bij importeur Pon’s Automobielhandel B.V.) aan Carole Thate van de Johan Cruyff Foundation en Coen van Veen van de Richard Krajicek Foundation de Audi Ace Cheque. Jan-Jacob van Donselaar: "Het mooie van het Audi Ace Concept is dat naarmate de prestaties op de baan beter worden, de foundations extra profiteren. Die 357 aces waren dus niet alleen leuk voor het publiek langs de baan, maar nu ook (en vooral) voor de jeugd die opgroeit in wijken waar de sportmogelijkheden nog beperkt zijn."

Voor herhaling vatbaar
Wat Van Donselaar betreft wordt het Audi Ace Concept volgend jaar weer in Rosmalen geprolongeerd: "We zijn al jaren tot volle tevredenheid partner van de Ordina Open. Met het Audi Ace Concept zijn we hierin opnieuw een stapje verder gegaan, op een manier die het sportieve karakter van Audi nog eens extra inhoud geeft. Ook gezien de vele enthousiaste reacties van spelers en publiek, vind ik dat het Audi Ace Concept zonder meer voor herhaling vatbaar is." ICT-bedrijf Ordina is ook erg enthousiast over het initiatief van Audi en levert een bijdrage in de opbrengst voor de twee Foundations.

Meer Audi op de Ordina open
Ook afgezien van het Ace Concept, was Audi prominent aanwezig op de Ordina Open. Audi-rijders genoten bijvoorbeeld privileges als een eigen VIP-parkeerplaats, toegang tot de Audi Hospitality Unit en kans op een plaats in de spelersbox bij het Centre Court. Daarnaast was de nieuwe Audi A5 te bewonderen, waar zelfs al in gereden kon worden. De officiële marktintroductie van de A5 vindt komend weekeinde plaats.