01
mei
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Aangenaam! Exclusieve Audi A3 Preview Tour van start

De nieuwe Audi A3 beleefde zijn wereldpremière op de autotentoonstelling van Genève en kreeg daarbij een enthousiast onthaal van pers en publiek. Het enthousiasme is zelfs zo groot dat Audi heeft besloten een exclusieve Preview Tour op te zetten. Audi Nederland heeft daarbij de hand weten te leggen op één van de twee nieuwe A3-modellen die daarvoor wereldwijd (!) beschikbaar zijn. Het Nederlandse publiek staat dus op pole position als het gaat om de eerste kennismaking met de nieuwe Audi A3.


Door het hele land


De nieuwe Audi A3 reist tot en met 1 juni door het hele land. Hij is te zien bij een groot aantal Audi-dealers. Het reisschema is hier te vinden. Om (gratis) in te schrijven voor een preview, volstaat het op de gewenste locatie te klikken en vervolgens de gevraagde gegevens te verstrekken. De exclusieve Audi A3 Preview Tour is ook te volgen via Facebook


Nieuwe Audi A3


De nieuwe Audi A3 is een (vroege) kennismaking zonder meer waard. Niet alleen vanwege zijn progressieve vormgeving, maar ook door de innovatieve technologie. Vergeleken met zijn voorganger is hij tot 80 kg lichter. De nieuwe Audi A3-modellen zijn mede daardoor gemiddeld 12% zuiniger dan hun toch al efficiënte voorgangers. Alle modellen die bij de marktintroductie beschikbaar zijn (keuze uit twee TFSI-benzineversies en een TDI) hebben een groen energielabel en vallen bij zakelijke inzet in de 20%-categorie van de fiscale bijtelling. De nieuwe Audi A3 is vanaf 25 mei aanstaande te bestellen bij de Audi-dealers voor prijzen vanaf € 25.650 inclusief btw/bpm.