17
april
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

100 jaar voorsprong door techniek: hoogtepunten en prijzen

Het jaar 2009 staat bij Audi in het teken van ‘100 jaar voorsprong door techniek.’ De geschiedenis van het merk Audi kenmerkt zich namelijk door vele, vaak spraakmakende hoogtepunten en mijlpalen op het gebied van techniek, sport en design. Deze hoogtepunten worden op de site via video’s uitgebreid in beeld (en geluid) gebracht, ook al omdat deze elementen ook vandaag nog een belangrijke rol spelen in de filosofie van Audi. 


De Audi Game


Audi viert ‘100 jaar voorsprong door techniek’ ook met de Audi Game op de microsite. Bezoekers van de site kunnen zich tot en met 16 juli 2009 12.00 uur gratis en zonder verplichtingen inschrijven voor dit kansspel. Door het juist beantwoorden van vragen over de geschiedenis van Audi zijn bonuspunten te verdienen, die de winkans vergroten. Hoofdprijs van de Audi Game is de auto

 

waarin alle knowhow van ‘100 jaar voorsprong door techniek’ samenkomt: de Audi A5 Coupé. De tweede prijs is een exclusieve rijtraining voor twee personen met een Audi A4 quattro in Finland en de derde prijs is de Audi design Square Chronograaf, een exclusief mechanisch horloge.


De microsite ter ere van ‘100 jaar voorsprong door techniek’ is direct bereikbaar via: 

http://microsites.audi.com/100years-onlinespecial/popup.html?locale=nl_NL