Audi Newsroom | Nieuws, achtergronden en reviews - In de media

In de media

Filter items by date
Period:
-
Autovisie test de Audi RS 6 Avantopens in new window
Het Audi RS-label bestaat 25 jaar en evolueerde tot deze woeste, 600 pk sterke RS 6 Avant. Hij knalt in 3,4 tellen naar 100 km/h. Desnoods met het hele gezin en de bagage.
29
apr
2020
www.autovisie.nl
Autozine test de Audi Q5 50 TFSI eopens in new window
"Met slimme sensoren en koppeling met het navigatiesysteem is het nog makkelijker om optimaal gebruik te maken van de hybride-techniek. Daarbij gedraagt de "50 TFSI e" zich zoveel mogelijk als een conventionele auto. Zoals altijd bij Audi maakt de strakke vormgeving het geheel nog aantrekkelijker en ook dat verlaagt de drempel tot (half) elektrisch rijden."
21
apr
2020
www.autozine.nl
Autovisie test de Audi e-tron S Sportbackopens in new window
Als eerste fabrikant brengt Audi binnenkort een elektrische auto met drie motoren op de markt. Autovisie-redacteur Dries van den Elzen mocht alvast een blokje om! In onderstaande video deelt hij de eerste bevindingen.
25
mrt
2020
www.autovisie.nl
Autovisie Reportage: coupé rond de kaap met de Audi A7opens in new window
"Hoe lang duurt het nog voordat de term stuurmanswegen voorgoed verloren gaat omdat ons het recht op zelf rijden wordt ontnomen? In een van de auto’s die zo’n toekomst tastbaarder dan ooit maakt, nemen we het er daarom nog maar eens goed van op de prachtige wegen in de buurt van Kaapstad."
24
mrt
2020
www.autovisie.nl
TopGear.nl test de nieuwe Audi A8 L 60 TFSI e quattroopens in new window
"De 3,0-liter turbo-V6 komt heerlijk smeuïg uit de hoek en laat zich alleen horen als je echt aandringt. Voor de rest is het aan boord onvoorstelbaar stil en werkt het haast hypnotiserend om de boze buitenwereld aan je voorbij te zien trekken. De stoelen masseren je rug terwijl je ademloos het schitterende interieur in je opneemt. Het tellerscherm geeft je allerlei info die je wel en niet wilt weten, het head-up display staat je bij met maximumsnelheden en navigatieaanwijzingen, en de twee grote schermen in het midden bieden je toegang tot de talloze functies die Audi’s toplimo rijk is."
09
mrt
2020
topgear.nl
Autovisie stelt de volledig nieuwe Audi A3 Sportback aan je vooropens in new window
Autovisie kreeg de hatchback al eerder te zien. Eind januari presenteerde de fabrikant de boreling al aan een select clubje journalisten. Dit is hem!
06
mrt
2020
www.autovisie.nl
AutoWeek Rijimpressie: Audi RS Q3opens in new window
"Een vijfcilinder turbomotor in de neus en vierwielaandrijving. Liefhebbers hebben na het lezen van die woorden de legendarische Audi Quattro in gedachten. Maar van dezelfde ingrediënten heeft Audi nu iets heel anders gebrouwen: de RS Q3. Een soort crossover met rallygenen."
18
feb
2020
www.autoweek.nl
Autoblog.nl test de nieuwe Audi RS Q3opens in new window
"Prop de fabelachtige vijfcilinder in het vooronder en de Audi RS Q3 transformeert van brave SUV tot een ruig ding. Of niet, hoogste tijd voor de rijtest!"
18
feb
2020
www.autoblog.nl
Algemeen Dagblad: Audi RS Q3 Sportback: feestbeest met 400 pkopens in new window
"De historie van Audi’s vierwielaangedreven modellen begon in 1980 met de Audi quattro. Dat was een sportcoupé waarvan het aandrijfconcept was geïnspireerd op de Volkswagen Iltis, een militaire terreinwagen. Om het 40-jarige quattro-jubileum te vieren, rijden we nu in de Audi RS Q3 Sportback, een sportieve 4x4, geïnspireerd op een coupé."
18
feb
2020
www.ad.nl
Autovisie test de Audi RS Q3 Sportback: Sneeuwkanonopens in new window
"De vijf-in-lijn turbo laat vanonder de motorkap vandaan luid en duidelijk van zich horen. Onheilspellend laag onderin het toerenbereik, getergd en agressief als de laatste vlakjes van de digitale toerenteller rood kleuren."
18
feb
2020
www.autovisie.nl
Eerste review Audi RS Q3 door Autowereld.comopens in new window
"40 jaar Audi quattro. Hoe vier je dat? Taart en slingers vond Audi te obligaat. Vandaar dat het merk trakteert op de nieuwe Audi RS Q3 Sportback."
18
feb
2020
www.autowereld.com
Autozine.nl over de Audi A4 Avant opens in new window
"Iedere rit was aangenaam en gaf de testrijder zelfs een bevoorrecht gevoel. De A4 "40 TFSI" laat zich moeiteloos genadeloos hard over de weg jagen, maar voelt zich even goed bij een kalme rit met een chauffeur met een zachte hand. Op zijn eigen manier maakt de A4 het leven daarom makkelijker en ook aangenamer. Als vanouds voegt de A4 daar tijdloze vormgeving en een ijzersterk imago aan toe."
07
jan
2020
www.autozine.nl
AutoRai.nl test de nieuwe Audi A4 Avantopens in new window
“Al na een paar kilometer merk je het: die Audi A4 Avant is een puike auto. Goed gebouwd, mooie materialen en een prettig werkend infotainmentsysteem. Neem wel de tijd om het systeem goed te leren kennen, want er is heel veel mogelijk. Bijzonder fijn is de besturing van de Audi A4 Avant, die was in het verleden wat licht, maar is nu mooi in balans. Een fijne mix tussen dynamiek en comfort.”
22
dec
2019
autorai.nl
Autoblog.nl - Dit is de Audi RS Q8 met 600 pkopens in new window
"Tadaa, wat een beest hè. Audi heeft de RS Q8 voor de Los Angeles Auto Show gepresenteerd. De dikste, snelste en bruutste SUV uit de koker van Audi Sport."
20
nov
2019
www.autoblog.nl
AutoWeek eerste kennismaking - Audi RS Q8opens in new window
"Stapels RS-nieuws van Audi dit jaar. Na de lancering van de RS6 Avant, RS7 Sportback en RS Q3 (Sportback) is het nu tijd voor de grootste RS-SUV die Audi ooit presenteerde. We heten welkom: de RS Q8!"
20
nov
2019
www.autoweek.nl
AutoWeek maakt kennis met de Audi RS Q3 en RS Q3 Sportbackopens in new window
"Audi Sport breidt zijn RS-gamma in hoog tempo uit. Vandaag maakt niet alleen de Q3 kennis met een RS-versie, ook krijgt de nieuwe Q3 Sportback direct een RS-sportpak aangemeten."
26
sep
2019
www.autoweek.nl
Autoblog stelt de nieuwe Audi Q3 RS en Q3 RS Sportback aan je vooropens in new window
"Dacht je dat je al het autonieuws van Audi wel op de IAA in Frankfurt had gezien. Audi pakt nog even door met de RS Q3 en de RS Q3 Sportback. Wouter mocht er al even een kijkje bij nemen en vertelt je er alles over."
26
sep
2019
www.autojunk.nl
Het NRC over de Audi RS 5 Sportback: 'Hij is geweldig"opens in new window
"De Audi RS5 klinkt als een aardbeving - hij is geweldig"
26
sep
2019
www.nrc.nl
Autoblog op pad met de Audi RS 5 Sportbackopens in new window
"Erg fijn, erg mooi en erg snel. Je kunt gewoon altijd hard. En in dit segment is dit wel de mooiste van allemaal."
03
sep
2019
www.autoblog.nl
AD lovend over Audi Q3 Sportbackopens in new window
“Het is een model dat je niet op foto’s moet zien, maar in het echt. Want het is de Audi-ontwerpers gelukt om een stoere, maar representatieve SUV neer te zetten, die – ondanks zijn flink uitgeklopte wielkasten – niet overdreven agressief oogt.”
02
sep
2019
www.ad.nl
Autowereld.com test de Audi Q3 Sportbackopens in new window
"Audi lanceert zijn allereerste coupé-suv en doet het gelijk goed. In een segment waarin sommige merken op het designrandje balanceren en er zelfs overheen gaan, blijft de Q3 Sportback aan de smaakvolle, doch stoere kant."
31
aug
2019
www.autowereld.com
De Audi Q3 Sportback volgens Autovisieopens in new window
"Audi speelt al een poos met het idee om een dynamisch gelijnde compacte SUV te maken. Nu is hij eindelijk gearriveerd in de vorm van de Audi Q3 Sportback."
30
aug
2019
www.autovisie.nl
Autoblog voelt de Audi SQ2 aan de tandopens in new window
"Als je gewoon de allerdikste Q2 wil, dan koop je met de Audi SQ2 een crossover die eigenlijk achterlijk leuk is!"
26
aug
2019
www.autoblog.nl
AutoWeek verkiest e-tron boven EQCopens in new window
Recent zette AutoWeek de Audi e-tron in een dubbeltest tegenover de Mercedes-Benz EQC, de nieuwste concurrent in dit segment, en spreekt een duidelijke voorkeur uit. "De Audi e-tron klopt als standalone-EV beduidend meer dan de EQC."
22
aug
2019
(pdf)
Hier maak je vrienden mee: de Audi SQ2opens in new window
"We zijn stiekem best wel een beetje verliefd op de 2.0 TFSI motor van Audi. Ze weten er 300 pk uit te halen die je direct aan kan spreken. Zonder enige vertraging of wat dan ook."
03
aug
2019
www.manify.nl
AutoWeek maakt kennis met de vernieuwde Audi Q7opens in new window
AutoWeek maakt in Ierland kennis met de vernieuwe Audi Q7, die niet alleen optisch is aangepakt, maar ook onderhuids.
31
jul
2019
www.autoweek.nl
Autoblog.nl over de nieuwe Audi Q7: "Een verschrikkelijk fijne auto!"opens in new window
"Het grootste nieuws zit wellicht van binnen, met het fraaie nieuwe “digitale” interieur van Audi. Toch is de buitenkant ook lekker opgefrist en de techniek bijgepunt."
31
jul
2019
www.autoblog.nl
Autozine test de vernieuwde Audi Q7opens in new window
"Daarmee heeft Audi voortaan drie topmodellen. De A8 is de klassieke sedan. De Q8 is een SUV met een sportieve ondertoon. De Q7 is een comfortabele SUV met (beperkte) terreinwaardigheid. Op het gebied van vormgeving, mechaniek en elektronica staan alle drie deze modellen nu op hetzelfde niveau."
31
jul
2019
www.autozine.nl
Eerste kennismaking met Audi Q3 Sportback door AutoWeekopens in new window
"Aan de vele variaties op het thema Q ontbrak bij Audi nog een Q3 Sportback, een model in het populaire segment van de compacte cross-over. Dat gat wordt binnenkort ook gedicht en wij mochten er vast omheen lopen."
24
jul
2019
www.autoweek.nl
Autoblog.nl stelt de nieuwe Audi Q3 Sportback aan je vooropens in new window
De Audi Q3 heeft er een nieuwe modelvariant bijgekregen in vorm van de Q3 Sportback. Wouter maakte kennis met deze Audi in een studio.
24
jul
2019
www.autojunk.nl
Autovisie test de nieuwe Audi S4 TDI: 'Een geweldige reisauto!"opens in new window
"De Audi S4 is er voortaan alleen met een dikke dieselmotor in Europa. Niet getreurd, want de 3.0 V6 TDI levert 347 pk en 700 Nm."
18
jul
2019
www.autovisie.nl
Autoblog.nl: Het groene stoplicht halen: zo gaat Audi je hier helpenopens in new window
"Wachten tot het licht op groen springt krijgt een nieuwe betekenis."
14
mei
2019
www.autoblog.nl
Het NRC rijdt met de Audi e-tron: "Heerlijke limousine voor rustzoekers"opens in new window
NRC redacteur Bas van Putten reed met de Audi e-tron en vond het een heerlijke, comfortabele auto om mee te rijden. "Aan de bouwkwaliteit kan Tesla inderdaad niet tippen, het digitale dashboard in de vertrouwde, koele Audi-stijl is een pracht."
09
mei
2019
www.nrc.nl
Algemeen Dablad: "Audi A1: de baby is volwassen"opens in new window
"De eerste generatie van de Audi A1 was vooral een veredelde VW Polo. De nieuwe generatie maakt duidelijk dat de baby-Audi volwassen is geworden."
03
mei
2019
www.ad.nl
ANWB rijtest Audi e-tron: Naadloze overgangopens in new window
"Audi heeft er alles aan gedaan om hun eerste elektrische auto juist heel gewoon te houden. Een opmerkelijke keuze in dit nog jonge segment, maar wel eentje die zijn vruchten afwerpt. Een paar eigenaardigheden daargelaten, is de e-tron namelijk een laagdrempelige elektrische auto, juist voor wie nog geen ervaring heeft met de alternatieve aandrijflijn."
16
apr
2019
www.anwb.nl
AutoWeek.nl: Audi presenteert AI:MEopens in new window
"Pal voordat de autotentoonstelling in Sjanghai zijn poorten officieel opent, trekt Audi het doek van de AI:ME"
15
apr
2019
www.autoweek.nl
Algemeen Dagblad test de Audi e-tronopens in new window
"De e-Tron onderscheidt zich – als zo vaak bij Audi – met een hoogwaardige afwerking van het interieur. Alles past precies, zit op de juiste plek, ziet er mooi uit en bij aanraking van de materialen voel je de kwaliteit."
04
apr
2019
www.ad.nl
AutoWeek dubbeltest: Tesla Model S vs. Audi e-tronopens in new window
AutoWeek zet de nieuwe Audi e-tron in een dubbeltest tegenover één van zijn directe concurrenten. Lukt het e-tron om de Model S te verslaan?
13
mrt
2019
www.autoweek.nl
TopGear reed de nieuwe Audi R8 V10 Performance op het circuit van Ascariopens in new window
"Het blijft een zalige sportauto, zo’n Audi R8 V10 Performance. Ondanks zijn glorieuze beest van een motor, die klinkt als niets anders in deze wereld, is en blijft het een van de vriendelijker rijdende supersportauto’s op de markt. "
10
feb
2019
topgear.nl
AutoZine test de Audi A6 Avant 40 TDIopens in new window
"In feite is de nieuwe Audi A6 sneller, comfortabeler en veiliger dan een doorsnee auto, zonder dat de bestuurder daar ooit iets voor hoeft te doen."
25
jan
2019
www.autozine.nl
Autorit wordt interactieve game bij Audiopens in new window
"Op het circuit even buiten Las Vegas, Speedvegas, is één rondje op de achterbank in een geprepareerde Audi e-tron genoeg: het lijkt gruwelijk echt."
08
jan
2019
www.ad.nl
Het Algemeen Dagblad test de Audi A6 Avant opens in new window
"De A6 rijdt heerlijk. Het onderstel is comfortabel, maar desgewenst sportief genoeg om niemand bij je te laten wegrijden in de bergen."
21
dec
2018
www.ad.nl
AutoWeek rijtest - de nieuwe Audi e-tronopens in new window
AutoWeek rijdt de nieuwe Audi e-tron, die volgens het op ideale moment komt. Testredacteur Frank Jacobs rijdt de eerste meters met het productiemodel van deze auto.
05
dec
2018
www.autoweek.nl
Autoblog.nl test de nieuwe Audi e-tronopens in new window
Na al eerder een stukje gereden te hebben met een prototype van de Audi e-tron in Namibië rijdt Autoblog.nl de productieversie van de e-tron in Abu Dhabi.
05
dec
2018
www.autoblog.nl
Autovisie review: Audi e-tronopens in new window
Autovisie-redacteur Peter Hilhorst toog naar Abu Dhabi voor een kennismaking met die met de Audi e-tron.
05
dec
2018
www.autovisie.nl
Algemeen Dagblad over de nieuwe Audi A1 Sportback: Stoerder en ruimeropens in new window
Het Algemeen Dagblad reed de eerste meters met de nieuwe Audi A1 Sportback en zijn zeer tevreden over zijn belangrijkste verleidingskunsten: een hoger testosterongehalte en een veel ruimer interieur.
21
nov
2018
www.ad.nl
Autozine test de nieuwe Audi A6 Limousineopens in new window
"Ten opzichte van de concurrentie weet de A6 zich echter ook duidelijk te onderscheiden. De bestuurder wordt nooit geconfronteerd met nieuwe techniek, maar heeft er wel profijt van. Wanneer het wel zichtbaar of merkbaar is, pakt Audi de techniek nog mooier in. Dat is de charme van de Audi A6: moeiteloos vooruit."
13
nov
2018
www.autozine.nl
AutoWeek rij-impressie: Audi e-tronopens in new window
"Elektrische auto's lijken bedacht om er keurig mee van A naar B te gaan, alles voor een betere wereld. Audi laat met de E-Tron zien dat je daar ook best plezier bij kan maken. Ploeteren door het mulle zand of driftend over een gladde ondergrond? De elektronica geeft je alle vrijheid."
11
okt
2018
www.autoweek.nl
Autovisie rijdt met de nieuwe Audi e-tronopens in new window
Autovisie-hoofdredacteur Jaco Bijlsma mocht alvast kennismaken met de nieuwe Audi e-tron
11
okt
2018
www.autovisie.nl
TopGear doet de eerste indrukken op met de Audi e-tronopens in new window
"Dit kon nog wel weer eens zo’n auto zijn die mensen over de streep trekt om elektrisch te gaan rijden."
11
okt
2018
topgear.nl
Autoblog.nl rijdt offroad met de nieuwe Audi e-tronopens in new window
In het verre Namibië reed Autoblog.nl de eerste kilometers met de Audi e-tron.
11
okt
2018
www.autojunk.nl
AutoWeek stelt de nieuwe Audi e-tron aan je vooropens in new window
"Het wordt druk in het segment van de elektrische SUV's. De Tesla Model X heeft met de komst van de Jaguar i-Pace en Mercedes-Benz EQC niet meer het rijk alleen en nu is het Audi dat met deze e-tron roet in het eten komt gooien!"
18
sep
2018
www.autoweek.nl
Autovisie: dit is de nieuwe Audi e-tronopens in new window
Audi’s eerste in serie geproduceerde elektro-auto is een feit. Autovisie ging op kraamvisite in een Duitse fotostudio en laat u de nieuweling zien. De E-tron komt nog dit jaar op de Nederlandse markt.
18
sep
2018
www.autovisie.nl
AutoWeek maakt kennis met de nieuwe Audi e-tronopens in new window
Audi gaat niet over één nacht ijs met zijn eerste volwaardigde EV: de E-tron. De elektrische SUV komt begin volgend jaar op de markt en moet laten zien dat Audi's EV-toekomst meer is dan een papieren idee. Wij reden in Colorado vast mee van de top van Pikes Peak naar beneden van de heuvel om te kijken hoe efficiënt de auto met zijn energiecapaciteit omgaat.
08
aug
2018
www.autoweek.nl
AutoWeek onthult de nieuwe Audi Q3opens in new window
Tijdens een eerste ontmoeting mocht AutoWeek-redacteur Mitchell van Essen al kennismaken met de nieuwe Audi Q3.
25
jul
2018
www.autoweek.nl
Autovisie presenteert de nieuwe Audi Q3opens in new window
Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilzen vertelt alles over de kersverse Audi Q3.
25
jul
2018
www.autovisie.nl
AutoWeek rijdt op de Isle of Man met de vernieuwde Audi TTSopens in new window
"Het eiland Man is niet alleen wereldberoemd vanwege de jaarlijkse motorraces, maar ook omdat er buiten de bebouwde kom geen snelheidlimiet geldt. Dat wilden we altijd al eens ervaren en de vernieuwde Audi TTS is daar een uitstekend excuus voor."
18
jul
2018
www.autoweek.nl
AutoWeek presenteert: de hagelnieuwe Audi A1 Sportbackopens in new window
Audi onthult de hagelnieuwe A1. AutoWeek kreeg eerder in München de kans om de compacte nieuwkomer te bekijken en liep er rondje omheen.
18
jun
2018
www.autoweek.nl
Autoblog stelt de nieuwe Audi Q8 aan je vooropens in new window
Autoblog.nl redacteur Casper Heij mocht de nieuwe Audi Q8 al van dichtbij bekijken en sprak met een designer van Audi over het ontwerp van de auto.
05
jun
2018
www.autojunk.nl
AutoWeek presenteert de nieuwe Audi Q8opens in new window
AutoWeek redacteur Roy Kleijwegt mocht de nieuwe Audi Q8 in Duitsland van dichtbij bekijken. In deze video stelt hij de auto aan je voor.
05
jun
2018
www.autoweek.nl
Autovisie maakt kennis met de nieuwe Audi Q8opens in new window
Audi breidt de Q-familie verder uit. Aan de top staat nu de Q8. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen legt je het concept van de Q8 uit en verklapt wat je nog meer kunt verwachten.
05
jun
2018
www.autovisie.nl
Het Algemeen Dagblad rijdt de eerste meters met de nieuwe Audi A6 Limousineopens in new window
"De mild hybrid-techniek werkt vliegensvlug en smokkelt hier en daar een paar uitstoot-vrije seconden. Zulke vindingen, in combinatie met het hightech dashboard en de uitgebreide veiligheidsuitrusting, maken de Audi A6 helemaal een auto van deze tijd."
18
mei
2018
www.ad.nl
De ANWB rijdt met de nieuwe Audi A8: "Ongelooflijke comfortabele limousine"opens in new window
"De A8 is voor de rest het non-plus-ultra dat Audi biedt. Een technisch hoogstandje verpakt in een strak ogend, zakelijke maatpak en toegerust met het hoogst denkbare rijcomfort. Een fantastische auto zonder tekortkomingen."
30
apr
2018
www.anwb.nl
TopGear rijdt de nieuwe Audi A7 Sportback: "Uitgekiend tot in het onnavolgbare"opens in new window
"Een rollend stuk verwentechniek met een uiterlijk om je vingers bij af te likken. De nieuwe A7 is uitgekiend tot in het onnavolgbare, en alleen daarom al een winnaar"
29
apr
2018
www.topgear.nl
Autoblog.nl introduceert de nieuwe Audi A8opens in new window
"Qua technologie, comfort en de WOW-factor van het interieur laat Audi iedereen nu achter zich. Het interieur is dé benchmark en niet alleen voor deze klasse, maar ook voor auto’s die nog duurder zijn."
09
apr
2018
www.autoblog.nl
AutoWeek rijdt de Audi R8 RWSopens in new window
"Voor het eerst het bestaan van het (moderne) Audi is er een model met achterwielaandrijving verkrijgbaar: de R8 V10 RWS, waarbij die laatste drie letters staan voor Rear Wheel Series. Hoe is dat nou, 540 pk op de achterwielen?"
04
mrt
2018
www.autoweek.nl
Autovisie rijdt met de nieuwe Audi R8 RWSopens in new window
"Geen quattro-vierwielaandrijving voor Audi's nieuwste R8. De gelimiteerde Audi R8 V10 RWS stuurt alle 540 pk's naar de achterwielen. Dat maakt hem een stuk lichter, maar maakt het hem ook leuker? Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst rijdt Audi's nieuwste geweldenaar. Draai je volumeknop maar vast omhoog!"
03
mrt
2018
www.autovisie.nl
Autovisie maakt kennis met de nieuwe Audi A7 Sportbackopens in new window
Autovisie testredacteur Dries van den Elzen maakt kennis met de nieuwe Audi A7 Sprotback: "De Audi A7 Sportback verenigt alle high-tech van de A8 limousine onder een scherp gestileerd designdak. De perfecte auto voor iemand die alleen genoegen neemt met het nieuwste van het nieuwste. "
24
feb
2018
www.autovisie.nl
Autoblog: Alle generaties Audi RS 4 op een rijtjeopens in new window
In een uitgebreide video neemt Autoblog de diverse generaties van de RS 4 en de RS 2 met je door.
22
dec
2017
www.autojunk.nl
Autoblog.nl stelt de nieuwe Audi RS 4 Avant vooropens in new window
"Een fijn met Alcantara bekleed sportstuur voor je neus, sportkuipen die je steviger vasthouden dan je oma vroeger als je op kerstvisite kwam, RS-specifieke in het digitale klokkenhuis voor je neus, een ander paneel rond de schakelpook, kortom: je zit in een RS en je zult het weten ook. Erg fijn."
18
dec
2017
www.autoblog.nl
AutoWeek maakt kennis met de Audi RS 4 Avantopens in new window
"De nieuwe Audi RS4 Avant heeft een V6 met twee turbo's en is daarmee terug bij af. Maar hij heeft nu wel 450 pk in plaats van de 380 van toen. AutoWeek-redacteur Roy Kleijwegt probeerde een groene..."
15
dec
2017
www.autoweek.nl
Autovisie maakt de eerste meters met de nieuwe Audi RS 4 Avantopens in new window
Autovisie-redacteur Werner Budding zocht uit hoe vermakelijk de nieuwe 450 pk sterke Audi RS 4 Avant is.
15
dec
2017
autovisie.nl
De KNAC kijkt uit naar de nieuwe Audi A7 Sportback opens in new window
De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club kondigt de nieuwe Audi A7 Sportback aan.
01
nov
2017
www.knac.nl
AutoWeek rijdt de nieuwe Audi A8opens in new window
"Geen enkele andere auto brengt de Voorsprong door Techniek-slogan van Audi zo compleet in de praktijk als de A8." AutoWeek-testredacteur Marco Gorter test de nieuwe A8 om uit te vinden hoe de nieuweling rijdt.
17
okt
2017
www.autoweek.nl
Knallen op Zandvoort met de Audi RS 3 en RS 3 TCR!opens in new window
"De Audi RS 3 – met zijn 400 pk sterke vijfcilinder – is bloedsnel, maar zijn racebroer, de Audi RS 3 TCR, gaat uiteraard nog net een paar stapjes verder. Autovisie-redacteur Werner Budding stapte in beide op het Circuit Zandvoort."
06
okt
2017
autovisie.nl
CARWOW stelt de hightech Audi A8 aan je vooropens in new window
"Audi has pulled the covers from the latest A8. Its new model wades into battle with subtly evolved styling, enhanced performance and efficiency, along with the first production application of level 3 autonomous driving tech."
14
sep
2017
www.carwow.co.uk
Autoblog rijdt met de nieuwe Audi SQ5: "Altijd en overal te hard"opens in new window
"De achttraps Tiptronic automaat werkt zoals het hoort: snel uit de startblokken, vlot met terugschakelen en op snelheid worden de toeren laag genoeg gehouden voor een fijne ambiance in het interieur."
21
aug
2017
www.autoblog.nl
TopGear maakt de eerste meters met de Audi SQ5opens in new window
"In zijn interieur, dat de voltooiing benadert van het concept ‘interieur’, vinden we een buitenaards goede afwerking, een Virtual Cockpit, leer van koeien met een mogelijk adellijke stamboom, een infotainment-draaiknop die voelt en klikt als een onbetaalbaar horloge… Nee, we hebben geen haast om op onze bestemming aan te komen."
23
jul
2017
www.topgear.nl
Bright maakt kennis met de nieuwe Audi A8: "Handjes los in Dutch Design"opens in new window
"Wie straks in de nieuwe Audi A8 rijdt, voelt geen hobbels, kan een krantje lezen in de file en wordt omringd door Dutch Design."
12
jul
2017
www.bright.nl
AutoWeek neemt plaats in Audi's nieuwe vlaggenschipopens in new window
AutoWeek was in Barcelona bij de introductie van de nieuwe Audi A8 en nam plaats in het bijzondere interieur.
12
jul
2017
www.autoweek.nl
AutoWeek over de Audi RS3 Limousine: "Sportwagen in sedanverpakking"opens in new window
"Bij lage toerentallen maakt hij met zijn donkere geroffel duidelijk dat hij heel wat in zijn mars heeft, terwijl hij het uitschreeuwt van plezier als de toerenteller verder over de schaal beweegt. Echt een genot voor het oor, deze Audi-motor."
17
jun
2017
www.autoweek.nl
Autokopen.nl rijdt met de nieuwe Audi Q5: "Lucht en ruimte"opens in new window
"Ook vanbinnen is de SUV weer helemaal bij de tijd, met een interieurontwerp en -afwerking volgens traditioneel hoge Audi-standaard. Je kiest voor een Q5 als je gaat voor maximaal rijcomfort, interieurruimte, de opvallende stilte aan boord en algehele verfijning."
16
mei
2017
www.autokopen.nl
Octane Magazine over de Audi RS6 Performance: "Rapper en furieuzer"opens in new window
"De opgegeven prestaties benaderen die van een supersportauto, hij knalt in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/h en daarvoor hoef je niet gestudeerd of geoefend te hebben, gewoon het gas vol in trappen en hij is weg. Nog een keer en nu naar de 200 km/h? Opnieuw het gaspedaal helemaal intrappen en 12,1 seconden later ben je de 200 voorbij."
09
mei
2017
www.octanemagazine.nl
De Audi S5 Cabriolet volgens TopGear: "Een snelle, mooie en bijzonder begeerlijke alleskunner."opens in new window
"De S5 Cabrio is er eentje voor alle omgevingen, alle situaties en alle stemmingen. Andere auto’s wringen zich in bochten om zich aan te passen, de S5 ís een alleskunner. En nog een snelle, mooie en bijzonder begeerlijke ook."
25
apr
2017
www.topgear.nl
AutoRai test de nieuwe Audi Q2opens in new window
“Met een fijne zitpositie, hoogwaardige materialen en de fijne rijeigenschappen palmt de Audi Q2 je direct in."
26
mrt
2017
autorai.nl
ANWB test de nieuwe Audi A5 Coupé: "Moderne klassieker"opens in new window
"Een moderne klassieker die dankzij sterkere motoren en een aangevulde veiligheidsuitrusting weer makkelijk een decennium mee kan."
20
mrt
2017
www.anwb.nl
Autokopen.nl over de Audi Q2: 'Met stropdas naar het Oktoberfest'opens in new window
"Dit is de fijnst rijdende en best afgewerkte SUV in het compacte segment. "
28
feb
2017
www.autokopen.nl
TopGear rijdt met de nieuwe Audi S5 Cabrioopens in new window
"Van 0 naar 100 in 5,1 seconden met een wapperend kapsel en een warme nek"
25
feb
2017
www.topgear.nl
Autotest: Audi TTS Roadsteropens in new window
07
sep
2016
www.autowereld.com
"Absurde Alleskunner." AutoWeek over de Audi SQ7 TDIopens in new window
Helaas is de machtige 6,0-liter V12 TDI uit de vorige Q7 ter ziele, maar de 4,0-liter V8 TDI die 'm vervangt mag er ook zijn. In de nieuwe SQ7 levert de achtcilinder 435 pk en 900 Nm dankzij twee turbo's én een elektrische compressor. Maar ook de rest van de auto zit vol met nieuwe techniek.
13
mei
2016
www.autoweek.nl
Eerste rij-indruk Audi SQ7 TDI door Autovisieopens in new window
Autovisie steekt de waardering voor de innovatiekracht en de prestaties van de Audi SQ7 TDI niet onder stoelen of banken.
11
mei
2016
www.youtube.com
Rij-impressie - Audi RS3opens in new window
19
apr
2015
www.autoweek.nl